ML Second Hand

ML Second handbutik finner ni på Kommendörsgatan 14 i Stockholm. Av butikens hemsida kan man läsa att butiken drivs av Maria och Lotta, ett team som har sålt secondhandkläder tillsammans i över 20 år.

Sortimentet utgörs av både dam samt herrkläder och det är en självklarhet att plaggen håller hög kvalité, både kunder och butiken ställer höga krav på sortimentet.

Butiken säljer på kommision.

Utbud

För att få en bra inblick i butikens utbud borde ni besöka deras instagram-kanal. I skrivande stund finns där över 100 inlägg med massvis av härliga plagg. Allt ifrån skor, klänningar, jackor, blusar, väskor och mycket mer.

Sagt om butiken:

“De har bra utbud av herrkläder av bättre kvalitet. Köpte själv en duffel av märket Gloverall för bara 1000 kr. Nypris är ju ca 4000 kr. Köpte även en fin fiskbensmönstrad rock av märket Boss för 1200 kr. Super duper klipp m.a.o.
Den här butiken är värd regelbundna besök av den klädintresserade mannen!”

Öppettider, adress och övrig information till butiken kan ses nedan. Jag reserverar mig för ändringar i nedanstående uppgifter och hänvisar till butikens officiella kanaler för senaste information.

Följ butiken på Facebook och Instagram!

Adress: Kommendörsgatan 14, Stockholm

Öppettider:
Måndag – Fredag 11-18
Lördag 11-15
Söndag och helgdag Stängt

Hemsida: http://www.mlsecondhand.se/

Telefon: 08-664 04 78

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *