Emmaus Stockholm

Emmaus Stockholm har två stycken second handbutiker båda på Peter Myndes Backe vid Slussen på Södermalm.

En stor och välsorterad butik på över 400 kvm för både vuxna och barn. Sortimentet utgörs av bland annat kläder, böcker, prylar, vinyl samt köksatteraljer med mera. Den mindre butiken är en välsorterad vintagebutik, här finner man bland annat 50-, 60- och 70-tals kläder, finare märkeskläder, kuriosa samt antikt med mera.

När man handlar på Emmaus butiker så bidrar man till en god sak då Emmaus bland annat arbetar med bistånd i form av kläder och mat. Läs mer om hur Emmaus arbetar för en bättre värld på deras hemsida genom att klicka här.

Instagram:

Butiken har en instagram-kanal ni kan följa för att ta del av butikens sortiment och annat. Klicka här för att kolla in den!

Sagt om butiken:

“Gillar Emmaus vid slussen, både affären i gatuplan och den i källaren. I källaren hittar man de lite mer unika roliga kläderna medan de mer vanliga HM, Lindex osv finns i gatuplan. Finns också prylar, textilier, leksaker och en hel del barnkläder. Besöker alltid dessa när jag är i Stockholm.”

Öppettider, adress och övrig information till butiken kan ses nedan. Jag reserverar mig för ändringar i nedanstående uppgifter och hänvisar till butikens hemsida för senaste information.

Adress: Peter Myndes Backe 8, Stockholm

ÖPPETTIDER stora butiken:
mån-fre 10.30-19.00, lör 11.00-17.00, sön 12.00-16.00

ÖPPETTIDER vintage butiken:
mån-fre 10.30-19.00, lör 11.00-17.00, sön 12.00-16.00

Hemsida: http://www.emmausstockholm.se/butiker/

Telefon: 08-744 22 22

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *